Pages

Monday, September 28, 2009

Lum Tentu lagi

Salam,

Selesai sudah hari pertama selepas bercuti sakan sbb raya,yg aku rasa takde la sakan sgt. Ntah,raya tahun ni mcm tak semeriah raya2 yg lepas...mungkin disebabkan situasi ekonomi yg agak kureng tahun ni,beserta family feud yg tak payahla aku sertakan kat sini,masalah jiwa dan hati yg berkecamuk,kusut,gelap,sunyi,dan macam2 lagi la yg cukup untuk mengkorupkan mood raya aku pada tahun ini.

She came to me a few days back,bringing stories i never ever wanted to hear, a nightmare to me. She's unavailable anymore,she's now belong to someone i hated so much. And yet she dare coming back,looking for me again,acting as if there is nothing wrong with it. Of course there is something wrong when u became somebody else's wife and come back looking for your ex-bf,behind her own husband. Gile ape,menggelenya ngan aku mcm diri tu anak dara lagi.Pergilah,aku dah tak mau langsung ada kaitan dengan diri kau lagi,tolong la berambus dari hidup aku...aku dah tak mau lg tgk muka kau,dengan laki kau yg tak sedar diri,x kenang budi...kawan makan kawan,tikam belakang...huh....no forgiveness for both of you,until either one of us is dead first....Nak pergi Jordan? pergilahh~~!!! aku tak pedulik korang dahhh~~ hutang korang smer aku tanak sebut,sendiri ingat,sendiri bawa mati ke kubur....

Adoii mcm nak nangis tapi x boleh,seksa tul jiwa nih....makin kusut dah ni,aku dah tak tau lg nak buat apa dah. Rasa macam dah tanak hidup,aku dah tanak peduli pasal life aku lagi,aku dah tak kisah nak wat apa2 dah,biar la aku terus sakitkan diri aku ni lagi,alang2 dah pedih,biar teruskan je sampai koyak rabak badan,kulit,tulang belulang,isi perut,hati limpa jantung,aku dah tak peduli. Sakitnya,Allah je la yg tau. Dugaan ni, aku tak tau sampai bila lagi harus aku tanggung...Ketawa luar siapa yang nampak,hati menangis siapa yang tau...

Aku cuma dpt berharap agar ada seseorang hamba Allah yang dapat menarik aku dari kekusutan hidup aku ni yang aku sendiri tak pasti sampai bila....berharappp sangat2...Amin Ya Allah,kabulkanlah doa hambaMu yang teraniaya ini......

2 comments:

l0veyd0veyd00 said...

sabar2.... aku paham pe yang ko rasa ;)

since dia pun dah jadi bini org, so memang xguna la nak berbaik2 lagi in any means pun...lain la masing2 dah beranak pinak..ko pun dah ada family sendiri... kalau tgk muka dia pun dah leh maafkan suma yang jadi :)

ko lek2 je...banyak bz kan diri dengan keje, dengan kawan2... jangan biarkan diri ko sorg2 sebab once kita sorg2, mula la setan cucuk2 kepala...

Hydolarc said...

sabar la ni luv....kalo tak sabar dah terjun bangunan plaza masalam join teoh beng hock jer nih...

aku pun x paham nape dia nak menyengal carik aku lagi...iskk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...