Pages

Tuesday, November 17, 2009

Haku kene tag...again....huhuhukkk~~

Arinih dpt plak tag dari maduk aku,yunk fento

make tanpe membuang mase....biorla setelkan mendealah ni cepat...

Taraaa~~~~!!!!


Uhhh...soalan-soalannya...

1) Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.
a) Err dia ini amat suka merapu meraban baik di VF,di Blog maupun di FB...
b) Amat perasan chumil sama diri beliau tanpa agak2 dan segan silunya...menarik bukan
c) Tak penah tgk penyu walaupun duduk di tepi laut...tau Penyu dlm VF je...menarik tuh
d) Orang yang punya paling banyak madu di VF....lebih kurang,jap,7,8 org,satu fakta yang tidak kurang hebatnya
e) Fakta terakhir yang paling menarik,sudah hampir sebulan dia tak on VF sebab point nak dekat 10k,dan masih tidak berbayar,adakah pointnya akan dicatu? menarik sungguh

2) Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.

a) Mempunyai komik2 Jepun klasik dari tahun 80an smp la akhir 90an dan masih dalam keadaan elok dan lengkap berjilid,menarik bukan?
b) Hidup bersama 3 ekor hantu sejak berusia 4 tahun,dan sehingga kini masih diganggu ketika sedang tdo...lagi menarik bukan?
c) Mempunyai ramai skandal,tetapi tak ada satu pun berjaya melekat di hati...err,kira menarik ke nih?
d) Merupakan hantu model,terutama skali Gundam,Macross dan Transformers..pantang nmpk dan pantang ada duit di tangan...errr...errr..paham2 laa
e) Mempunyai rupa paras macam org tua walaupun IC menunjukkan sebaliknya...ini pun...errrr
f) Memiliki seekor lipas tempur berwarna kelabu yang digelar Zero.
g) Amat gilekan kumpulan2 Visual Kei dari Jepun,paling byk koleksi album2 lagu Jepun,PV Jepun,Konsert Live Jepun,macam2 ah janji Visual Kei Rock band Jepun
h) Mampu duduk di depan komputer/laptop tanpa henti untuk 2 hari
i) Amat hebat menghabiskan masa dengan tido
j) Merupakan kluang malam...

3) Pick your ten (10) most deserving recipients and describe them.
la ni sape aku nak tagged ehh...
1.Makcik Eskacang
2.Cumimi a.k.a Cermai
3.Zul Mod
4.sape lagi ehhh
5,6,7,8,9,& 10. korang ahh yang terrrrbaca blog aku nih

4) Pi semak page org sat....
5) Paste the award badge in your sidebar==> settle...miahahahaha

dah abisss...babaiii

2 comments:

Fina Fento said...

yunkaipp..sapekah perasan cumil:-w:-w..alamak! ai baru teringat ai belum bayar premium lagi:((:(( [walopun gaji dah dapatb-(]

love aina said...

apo ni den tak faham lol :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...