Pages

Wednesday, January 12, 2011

Satu Hari di KL

Hari ni aku x gi opis,tapi pepagi bute lagik aku dah gerak kuar dari umah menuju ke KL,tempat yg paling lame aku tak jejak kaki sejak keje kat Klang nih.Ni pun turun sebab aku ada training kat pusat MII sana. So kalau kebiasaan kul 8 pagi baru nak bangkit mandi2 pegi keje, tetibe nak kene bangkit awal tuk meredah jam ke KL...huuu sabo je laa...

Sebab KL area jam, jadi aku pun malas nak drive ke sana, so aku ingt aku drive smp ke opis lama aku kat Kg Attap,parking sana,pastu dari situ amik monorel ke Maju Junction.Sampai kat kaunter tiket.Ade akak cun jage ctu,so aku pun cam biasa la,ayat2 macho kaber line...

" Kak,kalo nak g Wangsa Maju turun stesen mana?"

"Encik amik monorel,turun kat Bukit Nenas,pastu amik LRT ke sana"

Aku pun "owh,ok.",terus bayar tiket g Bukit Nenas.Pastu aku pun melangkah kaki pegi tempat menunggu. Aku lepak duduk2 jap. Minum air sket. Pastu.....
.
.
.
.
.
.
.
.
DEMMMM~!! Aku nak g Maju Junction,mukan Wangsa Maju~!!

Penghabisannye, aku kene eksesais jalan kaki sket dari Stesen Bukit Nanas tu smp ke Maju Junction Mall.Sib baik dah dekat~! 

10 comments:

Fina Fento said...

Hahaha. terbaekkkkkkkkkkkkkk

Hydolarc said...

cik pinako...heeppp....

Cik Adza said...

padan muka.. ngayat lagi..
lalalalla~

:-"

.::: Princess MOMOY :::. said...

heheh...alala....ciannyer dia
dah la kuar umah awal-awal pastu salah plak
hahaha....
Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA
Boleh ker cara ni naikkan TRAFIK ?

Aujinz said...

takpe laa broo.. boleh kurus.. koh koh koh koh...

Hydolarc said...

@ Cik Adza...

mane de ngorat..usha je...huhuhukk

Hydolarc said...

@ Chumil

huhuhu tu la mamai pepagi dalam kepala dok cakap maju junction, tp bile sebut Wangsa Maju lak...tingat kat chumil arr tuh :D:D

Hydolarc said...

@ Aujinz

Jang : huhuhu aku rase 3 ari ni aku dah turun seploh kilo dah...

.::: Princess MOMOY :::. said...

wangsa maju g tengok wayang eyh

Hydolarc said...

chumil..men boling skalik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...