Pages

Thursday, July 10, 2008

Hari ni Hari Kamis......

Salam,

Hari ni aku tak gi keje, huhuhu mane la tau mlm smlm pas abis keje jer smp umah terus baring, sakit giler paler,tak penah2 aku sakit malam tu langsung aku tak bangkit2 pas maghrib.

Ni pun kepala pusing lagi nih, petang2 ni baru kurang skit sakit dia. Bosan takde mende nak wat,layan PSP pun main sengsorang jer....so bukak la blog ni,alter2 skit...saje tambah video lak kat atas tuh ngan update playlist kat tepi.

kerja aku kat Prudential teramatlah bosan skali. Aku mengharapkan sesuatu yg mencabar, bukannyer wat customer service,adehlaaa...biler la nak abis praktikal nih. Aku harap sgt2 4 bulan ni takde la wat customer service ajer,antor la wat underwriting ker, claim ker yg merupakan faveret aku, ok la gak,baru mencabar jiwa dan perasaan.huhuhuhu, spesis aku ni mmg tak seswai wat keje back office...suke kuor2 tgk2 site tmpt claim ke,cam keje yg dulu kat broker dulu tu syiok...

Sbenarnye arini ada meeting sama Bank Negara, bebudak lain ada pergi kot. Aku pun sebenarnye nak pegi gak, nak tau apekehal bank ni panggil dak2 dtg petang2 gini,tp dah demam2 selsema ngan sakit kepala nih, tak dapek la nak pegi.

Emmm...ari pun dah petang,aku nak sambung balik rehatkan kepala,malas nak MC lelame nanti apa org lain cakap lak kangg..baru 2 minggu keje dah wat hal..hahaha...

Chow,Wsalam........

2 comments:

b.e.t.a said...

uihhh, xsehat jugak kerr?? samo lah kitoo.. tp skang nie dah sehat daahhh ^_^ ooligo oligooo!! oligo coco.. paanas dan sejuk, menjadi hidangan.. lazat diminum..bersama tersaayangg..

Eddie said...

hactually kerja kat mana-mana pun bosan. hehehe pas tuh bila tak kerja, cakap plak bosan sebab tak kerja. ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...