Pages

Tuesday, June 22, 2010

Sengal tengah malam...errr..pagi...

Salam,

Jam skang dah pukul 2.20 pagi..dan aku lom tdo2 lagik...nak ckap ni semer pasal World Cup pun tak gak,sebab aku ni jenis suke tgk highlight je,penat nak tgk game full duration..tambah2 lak umah aku ni xde sape sgt yg layan pun...huhuhu...

Jadi ape je aku wat time2 camni,dok layan VF,tgk Fesbuk,pastu layan2 lagu je. Ni pun dah bape puluh kali lagu OST FFXIII dok asik main je ni...rase cam dah bule hafal lirik dia dah lau lagu ni lagu mlayu/english..sib baik jepun...jd agak lmbt skit pikap aku tuk hapal sepenuhnye....walaupun aku mmg spesis tak penah hapal lirik lagu...

Dok godek2 belog ni baru je aku pasan,sejak tahun 2007 aku bukak blog nih,tak smp bape pun posting aku,masuk yg aku tgh tulis ni,yg ke-111 la posting aku sempena ulangtahun ke 3 belog aku nih...hahaha klo org lain tak tau la dah ke bape puluh ratus,ribu dah aku rase kot. Bukan taknak update blog,byk je kot lau aku nak cite...tapi aku tak reti. Kekadang jeles gak ngan mereka2 yg mengedit belog2 bg lawa,byk posting2 best,aku pnye belog? cam tuan dia gak...senyap semedang skali skala je berkata2....tu pun lau ada menda nak kata,atau dah mmg tak tau nak wat ape lagi.

Niat kat ati nak godek2 gak belog ini bg personal touch sket,tp memandangkan
1) aku fail bab godek2 coding nih
2) makan byk giler masa
3) semestinya line tenet yg selow mo pikap...
4) belog lawa2 ni berat HP aku ni nak bukak....

make aku batalkan niat aku nak wat(sebenarnye malas mo setting coding..boleh je lau nak wat)...tapi lau sape2 yg nak bg aku website nak tulun godek2 belog aku ni amatla dialu-alukan...tp nak tulun tu ikhlas je la eyhh,takde mo kasik2 adiah..paling koman pun banje makan je..

Beklah 2.30 sudaa...mo sambung tonton tv...go Honduras go miahahahaha~~mood sokong team tak glemer dah mule..biar tak frust sgt sbb tau kompom kalah,lau menang tu menang nasib je la~~

orait..roger and out....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...