Pages

Friday, February 15, 2008

Presentation Skill

Assalamualaikum....

Hari ni kt belajar satu perkara, presentation skill menggunakan PowerPoint. Macam yg kita tau, slalu kalau nak wat presentation mesti nak guna Powerpoint. Tapi ramai yg tak tau macam mana cara2 yg betul utk menggunakan Powerpoint dan byk mistake yg kt buat tapi tak sedar. So, kita follow video guide di bawah ini mengenai "How NOT to use Microsoft Powerpoint by Don McMillan :-



Huhuhu..dah tau dah kan? So sama2 la kt amik iktibar dan blajar dari video ini.. Skian mecihhh.....

1 comment:

---> kelat said...

huhuhu... ade gak kelat kena wat presentation gune menda alah tuh... kdg2 kelat kena jadik tukang klik2 masa bos present... tu pong... jenuh gak... riso kalo jadik cemtu video tuh... haru toiiiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...